Om hallen

Idrætshallen

Hal 1 - Opvisningshal/træningshal med plads til ca. 500 tilskuere. Hallen har inter-nationale mål med opstregninger til håndbold, fodbold, volleybold 3 baner, basket-ball 3 baner, badminton 5 baner, mikrohåndbold på tværs 3 baner. Endvidere er hallen velegnet til alle former for festarrangementer, halballer eller koncerter, udstil-linger eller messer m.v. Hallens gulvmål er 44,00 x 24 meter. Højden er 8 meter. På hallens gavl er der monteret scoringsanlæg.

Hallen kan adskilles af et tæppe, dermed er hallen også velegnet til mindre arrangementer, firmafester og udstillinger. Der er i alt plads til ca. 800 personer ved borde eksempelvis ved bankospil.

I Skovlund Ansager Hallen er der et væld af muligheder for aktivitet. Vi hjælper meget gerne med at sammensætte det program der passer ind i Jeres arrangement, træningsophold, kursus, møde eller lignende.

Multisalen

Multisalen bruges i det daglige af bokseklubben, samt til gymnastik og børnebold og badminton, salen er velegnet til kulturelle forsamlinger, foreningsfester mm.
Motionscenter

Skovlund Ansager Hallen har et nyt og veludstyret og moderne motionscenter samt spinningrum med 15 cykler. se under motionscenter

Omklædningsrum

Skovlund Ansager Hallen har i alt 4 omklædningsrum med automat lys og genvex-anlæg. Der er 1 dommer omklædningsrum. Derudover er der special omklædningsrum til motionsrumsbrugere.

Mødelokaler

Mødelokale 1 i Skovlund Ansager Hallen har plads til møder med op til 60 deltagere. Der forefindes tavle, overhead & Av. udstyr.

Cafeteria

I Skovlund Ansager Hallen er der cafeteria. Der et stort cafeteriasortiment, cafe-teriaet har erfaring i forplejning ved træningsstævner, kurser og overnatnings-stævner.

 

Share

Information

Skovlund Ansager Hallen